post

Kesäloma saapuu – ja se ihana loman suunnittelu

Istahdin yksi päivä tietokoneeni äärelle ja aloin jälleen kerran miettiä, että mitä mukavaa me tänä kesänä tehtäisiin perheen kesken. Yrittäjän vaimona olen tottunut hoitamaan meidän loma-asiat alusta loppuun ja mielipiteitä on turha paljon kysellä. Kun on hyvän suunnitelman tehnyt ja esittää sen miehelle, niin yleensä se myös saa hyväksynnän. Vaikka joka kerta lopulta kiroan sitä, että taas sain kaiken yksin tehdä, niin olen huomannut, että lopulta tuossahan oppii paljon. Kysehän on asioiden organisoinnista, suunnitelmallisuudesta ja suunnitelman toteuttamisesta.

Kesäloma – perheen laatuaikaa

Kesäloma on meidän perheessä vuoden kohokohta. On vihdoin aika nauttia muutama viikko perheen parissa ilman arjen paineita.  Kun lähdin miettimään ja suunnittelemaan reissuamme, sain taas sellaisen energiaryöpyn päälle. Ja kaikkein parasta siinä on se, että tiedän, että saamme mahdollisuuden olla perheen kanssa ilman kodin tuomaa työpainetta. Mikä sen parempaa!

Aikaa nauttia

Kesäloma tuo tullessaan kärpäset ja auringon, toivottavasti. Ennen kaikkea se tuo lasten iloiset ilmeet ja ulkoilemisen riemun. On ollut mahtava nähdä nyt kesän lähestyessä, että ihmiset ovat löytäneet tiensä ulos ja lenkkipoluille. Olen nähnyt kävelylenkeilläni ollessani usean  kerran pariskuntia hymy huulessa urheilemassa ja lapsia vanhempien kanssa touhuamassa. Jotenkin tulen aina niin hyvälle tuulelle, kun näen lapsien ja vanhempien liikkuvan yhdessä. Se on sitä aitoa riemua ja tekemisen iloa!

Nautitaan tulevasta kesästä satoi tai paistoi. On sinulla lomaa tai ei, niin kesä on aina kesä ja siitä kannattaa nauttia. Valo ja kirkkaus vievät huolet pois ja on mahdollisuus uusille tuulille. Upeaa kesää kaikille!

Comments

comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *